Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçabildiğini görmek

Rüyada uçabildiğini görmek

Rüyada uçabildiğini görmek iş için gurbete gidileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada uçabildiğini gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada gökyüzünde uçan insanlar görmek çözüm yolları bulamayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan canavar görmek acı veren durumların vuku bulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine inanılır.

Rüyada kartal uçurmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan buzağı görmek gelirinden yana memnun olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada uçan periler görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının uçurtma uçurduğunu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan yengeç görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi uçurmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments