Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç rakamını görmek

Rüyada üç rakamını görmek

Rüyada üç rakamını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalettir.

Rüyada üç rakamını gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada bir rakamını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada beş rakamı görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, hastalıklarını yeneceğine, kurtuluşu bulacağına işaret eder.

Rüyada rakamlarla uğraşmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada para rakamı görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret eder.

Rüyada dört rakamını görmek aşının da çoğalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada rakamlı tarih görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yarınlarına inanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beş rakamını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sayı rakam görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments