Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç harflilerden kaçmak

Rüyada üç harflilerden kaçmak

Rüyada üç harflilerden kaçmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada üç harflilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada üç harfliden kaçmak aniden evlilik kararı alacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç harflilerden kaçmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Rüyada üç harflilerden bahsetmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç harflinin sesini duymak geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada he harfi görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurandan harf görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada bir harf görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, geleceğin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mim harfi görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gözde

İyi günler ben şuan saat 2 47 bir rüya gördüm rüyamda yolda şiddetli bi şekil ağladıktan sonra eve gidince odamda cinler vardı ama görünmez şekilde benim üstüme geldiler nefesim kesildi duvara doğru ittiler bende onlara bi şey ile vurmaya çalışmıştım ve arkadan çok korkutucu bir ses geliyordu ama cinleri bi türlü gönderemedim kendim kapıdan çok zor bir şekilde çıktım ve bunu yapmamı bana arkadan birinin sesi söyledi ne anlama gelir