Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir harf görmek

Rüyada bir harf görmek

Rüyada bir harf görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir harf gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada insan suretinde üç harfli görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada cim harfi görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada harf yazmak güzel bir evlilik yaşanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde harf görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını üç harfli görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, güzel işler yapacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arapça harfleri görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuran harflerini yazmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahve falında harf görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments