Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç harfliden kaçmak

Rüyada üç harfliden kaçmak

Rüyada üç harfliden kaçmak kötü kişilere yakın olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç harfliden kaçmak gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada üç harflilerden kaçmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada üç harfliden kaçmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet eder.

Rüyada lamelif harfi görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç harflilerin musallat olduğunu görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arapça kaf harfi görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine yorulur.

Rüyada arap harflerini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada lam harfi görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde kuran harfleri görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments