Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzluk görmek

Rüyada tuzluk görmek

Rüyada tuzluk görmek kişinin geri planda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada tuzluk gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Rüyada tuzlu zeytin yemek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu badem yemek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, şansının kendinden yana olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tuz yutmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuz karabiber görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu suda yıkanmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu suyla yıkanmak çok sayıda borca gireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet eder.

Rüyada tuz yağdığını görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu suya girmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments