Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu zeytin yemek

Rüyada tuzlu zeytin yemek

Rüyada tuzlu zeytin yemek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, yatırımların heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu zeytin yemek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek dertlerin biteceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu zeytin yemek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu zeytin görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu yemek çok büyük mutluluk duyacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işarettir.

Rüyada yemeğe çok tuz atmak gözünün de gönlünün de doyacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada tuzlu bir şey yemek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tuzlu salata yemek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu kek yemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, şöhret elde edeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments