Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu suda yıkanmak

Rüyada tuzlu suda yıkanmak

Rüyada tuzlu suda yıkanmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, rızkın gittikçe azalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulur.

Rüyada tuzlu suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada tuzlu suda yüzdüğünü görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu suda yüzmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına yorulur.

Rüyada tuzlu suda yıkanmak çekilen hasretin biteceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu suda yürümek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerin hafifleyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavanda tuz görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kazancının yerine gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu kraker yemek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada tuz istemek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu badem görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, helal kazanç elde edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments