Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu badem görmek

Rüyada tuzlu badem görmek

Rüyada tuzlu badem görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, daha çok dünya malı edineceğine delalettir.

Rüyada tuzlu badem gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tuzlu badem yemek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu badem görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet eder.

Rüyada badem kırmak görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada badem çerez görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, anne ve baba duası alınacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada badem turşusu görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru badem içi görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bademli pilav yapmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil badem görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments