Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu suda yürümek

Rüyada tuzlu suda yürümek

Rüyada tuzlu suda yürümek dinine bağlı kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu suda yürümek gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada tuzlu suda yürümek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, elinin darlaşacağına işarettir.

Rüyada tuzlu suda yıkanmak bir anda atılıma geçeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu suda yüzdüğünü görmek yarınlarına inanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada tuzlu suda yüzmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuz üstünde yürümek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada akan suda yürümek düşmanların çok üzüleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada suda yürümek hasretin biteceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu suda yürümek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments