Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzda balık görmek

Rüyada tuzda balık görmek

Rüyada tuzda balık görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, takdir toplayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tuzda balık gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Rüyada tuzda balık görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu balık yemek bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu balık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu su balığı görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada birine tuz verdiğini görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu börek yemek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu suda yüzmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments