Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz satmak

Rüyada tuz satmak

Rüyada tuz satmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çok hayırlı insan olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuz satmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada tuz satmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunda tuz görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu fıstık yediğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada tuzlu pasta yemek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu denizde yüzmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorbaya tuz atmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu ayran içmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada suya tuz dökmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments