Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu denizde yüzmek

Rüyada tuzlu denizde yüzmek

Rüyada tuzlu denizde yüzmek çok büyük bir acı duyacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada tuzlu denizde yüzmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu suda yüzmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, yaşama isteğinin artacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu suda yüzdüğünü görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuz gölünde yüzmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada denizden tuz toplamak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, mahsullerin fazlalaşacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize tuz atmak zamanının boşa gideceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu deniz görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden tuz çıkarmak ileride saygın bir kimse olacağına, planların tutmayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments