Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette mısır görmek

Rüyada tuvalette mısır görmek

Rüyada tuvalette mısır görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette mısır gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada tuvalette mısır görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işaret eder.

Rüyada çiğ mısır görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısırlı pilav görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuklu mısır görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mısır çorbası yemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına yorulur.

Rüyada mısır çerezi görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments