Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette bokunu görmek

Rüyada tuvalette bokunu görmek

Rüyada tuvalette bokunu görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette bokunu gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada boklu tuvalet kağıdı görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette boğulmak rahatsızlık duyulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, giden birinin geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, mevki kazanacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işarettir.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette boka basmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boklu tuvaletler görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada boklu tuvalet yıkamak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada tuvaleti boklu görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments