Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette boğulmak

Rüyada tuvalette boğulmak

Rüyada tuvalette boğulmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, büyük tartışmalara gireceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Rüyada tuvalette boğulmak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette insan boku görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boklu tuvaletler görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Rüyada tuvalette boğulmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette boka basmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvaleti boklu görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada tuvalette bokunu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, adını aklamayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments