Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sağlığın da bozulacağına, güzel günler için yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette boka basmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, hakkını alacağına inanılır.

Rüyada tuvalette boğulmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, imkânların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boklu tuvalet kağıdı görmek mutluluk ve başarı getireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet boku temizlemek onun istediği yoldan gideceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, şansının kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaleti boklu görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, kötü gününden de geri duracağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boklu tuvalet temizlemek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments