Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette abdest almak

Rüyada tuvalette abdest almak

Rüyada tuvalette abdest almak karanlık kişilerle muhatap olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette abdest almak gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işarettir.

Rüyada tuvalette abdest bozmak talihin yüze güleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak büyük bir projenin başına geçileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette abdest almak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, büyük zararlar getireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek yeni kararlar alınacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulur.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayatına bakacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments