Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek yerinde saymayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaka yapıp temizlemek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sözünde duracağına inanılır.

Rüyada tuvalet yapıldığını görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaletini yapıyor görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, doktordan doktora koşturacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyo ve tuvalet temizlemek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tuvalet temizlediğini görmek her geçen gün sorunların artacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada tuvalet yapmak ve temizlemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments