Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet yapıldığını görmek

Rüyada tuvalet yapıldığını görmek

Rüyada tuvalet yapıldığını görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, borçlarının da kapanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet yapıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Rüyada tuvalet yapıldığını görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kısmetlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaletini yapıyor görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yeni yapılmış diş görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Rüyada havuz yapıldığını görmek bir akrabadan hata görüleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Rüyada tuğladan ev yapıldığını görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada tatlı yapıldığını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments