Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete oturmak

Rüyada tuvalete oturmak

Rüyada tuvalete oturmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kötü günler görüleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada tuvalete oturmak gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Rüyada başkalarının yanında tuvalete oturmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada tuvalete ters oturmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada tuvalette oturmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete oturmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, onu uyaracağına yorulur.

Rüyada önceki oturduğu evi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde masada oturmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, haksızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments