Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete kusmak

Rüyada tuvalete kusmak

Rüyada tuvalete kusmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tuvalete kusmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada tuvalete kusmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette kusmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Rüyada çamur kusmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek kusmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada diş kusmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Rüyada şarap kusmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğerini kusmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada midesi bulanıp kusmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments