Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet sifonu çekmek

Rüyada tuvalet sifonu çekmek

Rüyada tuvalet sifonu çekmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kazancının yerine gelmesine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet sifonu çekmek gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Rüyada tuvalet sifonu çekmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette sifon çekmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada tuvaletin sifonunu çekmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, umutların biteceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet sifonu görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işarettir.

Rüyada tuvalette besmele çekmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme çekmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, giderlerin artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada hortum çekmek güçten düşeceğine, yorulacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments