Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet sifonu görmek

Rüyada tuvalet sifonu görmek

Rüyada tuvalet sifonu görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet sifonu gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada tuvalet sifonu görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada tuvaletin sifonunu çekmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet sifonu çekmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulur.

Rüyada tuvalette sifon çekmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada yolculukta tuvalete gitmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tuvalet çukuru temizlemek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tuvalet görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette balık tutmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments