Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütsü koklamak

Rüyada tütsü koklamak

Rüyada tütsü koklamak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütsü koklamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada tütsü koklamak rahatın kaçacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada tütsü görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütsü almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütsü yakmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fesleğen koklamak saygınlığına da saygınlık katacağına, eksiklerinin farkına varacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saçları koklamak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada nergis koklamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kokladığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments