Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütsü görmek

Rüyada tütsü görmek

Rüyada tütsü görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada tütsü gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tütsü almak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tütsü koklamak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tütsü görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada tütsü yakmak kalp kırıklığı olacağına, bir şeyden zarar görmeye, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments