Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütsü almak

Rüyada tütsü almak

Rüyada tütsü almak kötülerin uzaklaştırılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütsü almak gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada tütsü almak iş güç sahibi olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tütsü görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tütsü koklamak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütsü yakmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments