Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu gömlek giymek

Rüyada turuncu gömlek giymek

Rüyada turuncu gömlek giymek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, evleneceğinize, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına inanılır.

Rüyada turuncu gömlek giymek gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada turuncu gömlek giymek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada turuncu gömlek almak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına inanılır.

Rüyada turuncu renk gömlek görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, büyük bir mala sahip olacağına inanılır.

Rüyada turuncu gömlek görmek geçmişi unutup geleceğine, haksızlığa uğranacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu ayakkabı giymek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada turuncu giydiğini görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada turuncu hırka giymek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments