Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu giydiğini görmek

Rüyada turuncu giydiğini görmek

Rüyada turuncu giydiğini görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada turuncu giydiğini gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada turuncu bikini giymek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kazancın sürekli artacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek birçok kişinin yardımına koşulacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu gömlek giymek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin turuncu giydiğini görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu rengi elbise giymek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu ayakkabı giymek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet eder.

Rüyada turuncu ceket giymek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada turuncu renkte elbise giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments