Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu ceket görmek

Rüyada turuncu ceket görmek

Rüyada turuncu ceket görmek işlerini toparlayacağına, ortak işlere gireceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu ceket gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada turuncu ceket giymek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu ceket görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına inanılır.

Rüyada süslü ceket giymek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ceket çıkarmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk ceket giymek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket hediye etmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalettir.

Rüyada krem rengi ceket görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, ailesinden hayır göreceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments