Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının yandığını görmek

Rüyada babasının yandığını görmek

Rüyada babasının yandığını görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada babasının yandığını gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada babasının yandığını görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının evinin yandığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Rüyada babanın yandığını görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, mali gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada baba evinin yandığını görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Rüyada kabloların yandığını görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada farenin yandığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolumun yandığını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yandığı görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments