Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yandığı görmek

Rüyada yandığı görmek

Rüyada yandığı görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, imkanlarının artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yandığı gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gelinlikle yandığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, her şeyin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ateşte yandığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet eder.

Rüyada telefonun yandığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kazancın daha da arttırılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada evin yandığını duymak insanlarla uyumunun artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada odasının yandığını görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, ruhsal olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arazinin yandığını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Rüyada kaşların yandığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments