Rüyada turşu yapmak

Rüyada turşu yapmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada turşu yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada biber turşusu yapmak hikmete kavuşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına inanılır.

Rüyada turşu yapmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lahana turşusu yapmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına işaret eder.

Rüyada acur turşusu görmek bir işe soyunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada turşu vermek büyük tartışmaların sonlanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada biber turşusu almak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada fasulye turşusu yemek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk turşu görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top