Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu ve zeytin görmek

Rüyada turşu ve zeytin görmek

Rüyada turşu ve zeytin görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada turşu ve zeytin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, yeni bir strateji geliştirilmesini icap ettiren önerilerde bulunabilirler.

Rüyada zeytin turşusu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine inanılır.

Rüyada turşu ve zeytin görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada lahana turşu yemek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı turşu biber görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada turşu şişesi görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada havuç turşusu görmek yolculuğa, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı biber turşusu görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, mal mülk kazanacağına inanılır.

Rüyada kavanozda turşu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, galibiyetlerinin artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments