Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu yıkamak

Rüyada turşu yıkamak

Rüyada turşu yıkamak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada turşu yıkamak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada turşu yıkamak yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine rivayet eder.

Rüyada biber turşusu almak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada turşu bidonları görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada acı biber turşu görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu yerken görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalik turşu görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Rüyada turşu yapmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak turşusu yemek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments