Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kavurmak

Rüyada balık kavurmak

Rüyada balık kavurmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada balık kavurmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada balık kavurmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ciğer kavurmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fındık kavurmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağ kavurmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, helal rızka sahip olunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına inanılır.

Rüyada ceviz kavurmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada soğan kavurmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada helva kavurmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek kavurmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments