Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz kavurmak

Rüyada tuz kavurmak

Rüyada tuz kavurmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tuz kavurmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada tuz kavurmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan kavurmak kendisiyle övüneceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Rüyada ciğer kavurmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada şehriye kavurmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada pilav kavurmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yanlış işlere girileceğine işarettir.

Rüyada fındık kavurmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kadayıf kavurmak huzurunun eski haline döneceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un helvası kavurmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments