Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu aldığını görmek

Rüyada turşu aldığını görmek

Rüyada turşu aldığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Rüyada turşu aldığını gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada turşu aldığını görmek girdiği işleri kaybedeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, dedikodu edeceğine inanılır.

Rüyada zeytin turşusu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, hoşluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada turşu yıkamak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada kornişon turşu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan turşusu görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalik turşu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada turşu içmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments