Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turp almak

Rüyada turp almak

Rüyada turp almak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turp almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada turp kesmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada turp almak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil turp görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah turp görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada havuç turp görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan turp çıkarmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı turp toplamak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına işarettir.

Rüyada turp görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments