Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turp kesmek

Rüyada turp kesmek

Rüyada turp kesmek umutlarının biteceğine, içinin hafifleyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına tabir olunur.

Rüyada turp kesmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada turp kesmek geçim derdi yaşamayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada turp görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan turp çıkarmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tatlı turp yemek karamsarlığa düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işarettir.

Rüyada turp almak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz turp görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada turp topladığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok daha mutlu olunacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada turp ve havuç görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments