Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe bulmak

Rüyada türbe bulmak

Rüyada türbe bulmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbe bulmak gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Rüyada türbe bulmak tecrübe sahibi olacağına, zor durumlarda kalacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada türbede mum yakmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hataların düzeltileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telli baba türbesi görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada hacı bayram türbesini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalet eder.

Rüyada türbe sulamak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil türbeye gitmek büyük paralar kazanacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Rüyada yunus emre türbesini görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments