Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin anne babasını görmek

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, uzaktan haberler işiteceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin anne babasını gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek kısmetinin bollaşacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kurulu düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kendisine uğur getireceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Rüyada anne baba sevgili görmek zor günlerin biteceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babayla tartışmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments