Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede yıkanmak

Rüyada türbede yıkanmak

Rüyada türbede yıkanmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet eder.

Rüyada türbede yıkanmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada cami içinde türbe görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işarettir.

Rüyada türbe açmak iyileşeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada türbe adı görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada türbe örtüsü görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine inanılır.

Rüyada türbe aramak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada türbe yakmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada türbe suyu içmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, huzurlu günler görüleceğine, işlerinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments