Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telli baba türbesini görmek

Rüyada telli baba türbesini görmek

Rüyada telli baba türbesini görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ayıplı yolara sapacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telli baba türbesini gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Rüyada telli baba türbesini görmek kısmetinin kapanacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada telli baba türbesi görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada telli babaya gitmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada telli babayı görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada somuncu baba türbesini görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet eder.

Rüyada oruç baba türbesini görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tel toka almak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikenli telden geçmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments