Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuhafiyeci görmek

Rüyada tuhafiyeci görmek

Rüyada tuhafiyeci görmek huzurunu yerine getireceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada tuhafiyeci gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada tuhafiye dükkanı görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, eline geçen malları tutamayacağına delalet eder.

Rüyada tuhafiyeci görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuhafiye görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments