Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin peşinden koşmak

Rüyada trenin peşinden koşmak

Rüyada trenin peşinden koşmak işlerin çok iyiye gideceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Rüyada trenin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada trenin peşinden koşmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, adını herkese duyuracağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün peşinden koşmak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin peşinden koşmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada arabanın peşine koşmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada otobüs peşinden koşmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba peşinden koşmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının peşinden koşmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, evliliğinde mutlu olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments