Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak

Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak

Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, tatsızlık olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin peşinden koşmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kızın peşinden koşmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin peşinden koşmak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada araba peşinden koşmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada ölünün peşinden koşmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının peşinden koşmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz atın peşinden koşmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments