Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav olurken görmek

Rüyada sınav olurken görmek

Rüyada sınav olurken görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada sınav olurken gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sınav olurken görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınav olurken kopya çekmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada deprem olurken görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini traş olurken görmek geçim kaygısı duymayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini traş olurken görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments