Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktöre sürmek

Rüyada traktöre sürmek

Rüyada traktöre sürmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işarettir.

Rüyada traktöre sürmek gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Rüyada traktöre sürmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada traktör sürmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı traktör sürmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına alamet eder.

Rüyada traktörle tarla sürmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada traktörden düşmek onu doyasıya yaşayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Rüyada traktörle eşya taşımak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada traktörün yandığını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada traktörle yük taşımak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, o masumların bedduasını alacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments