Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktör sürmek

Rüyada traktör sürmek

Rüyada traktör sürmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada traktör sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada traktöre sürmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kazancın artacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada traktör sürmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı traktör sürmek hayırsız olaylar yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada traktörle tarla sürmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Rüyada traktöre eşya yüklemek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada traktör almak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada traktör kazası görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada traktör kullandığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments